Jelenkor-felolvasás Pécsett

A szerk.

Szeptember 26-án, szombaton rendezik meg a II. Nyitott Udvarok napját. A pécsi rendezvénysorozatra idén a Jelenkor folyóirat is meghívást kapott. 

Második alkalommal rendezik meg a Nyitott Udvarok napját Pécsett. A Mediátor Egyesület által szervezett esemény célja, hogy a színes programokon keresztül felhívják az emberek figyelmét a város rejtett kincseire. A délután során többek között a Nick Udvarban, a Hild Udvarban, a pécsi Levéltár udvarán és a Hamerli Házban is sor kerül különböző rendezvényekre, koncertekre, gyermekfoglalkozásokra. A skála széles: meditációtól bábelőadásig terjed.

 

A Hamerli Házban (Király utca 9.) a Jelenkor folyóirat is képviselteti magát. 12 és 19 óra között korábbi lapszámaink kedvezményes áron megvásárolhatók a helyszínen. Lapunk fiatal szerzői a délután során kétszer is felolvasást tartanak. 13 és 15 órakor Etlinger Mihály, Fodor Janka, Kiss Tibor Noé, Kocsis Árpád és Mohácsi Balázs rövid szövegei hangzanak el. Az udvarban emellett más érdekes programok is várják a látogatókat: a retro könyv- és bakelitvásár mellett sor kerül a Hamerli-dinasztiát bemutató rövidfilm bemutatására, 13:30-kor pedig az Trio Áfium ad koncertet.

2015-09-22 10:00:00