Inkognitó Szekszárdon és Pécsen

A szerk.

Újra megjelent Kiss Tibor Noé debütáló regénye, az Inkognitó. December közepén Szekszárdon és Pécsen mutatják be a könyvet.

 

Novemberben jelent meg ismét a Jelenkor Online szerkesztőjeként, illetve a folyóirat tördelőjeként is dolgozó Kiss Tibor Noé első regénye, az Inkognitó. Az eredetileg az Alexandra Kiadó által 2010-ben kiadott művet ezúttal a Magvető Kiadó gondozta.

 

December közepén a kötetnek két bemutatója is lesz a Dél-Dunántúlon. December 13-án (kedden) a Jelenkor folyóirat és a Babits Mihály Kulturális Központ együttműködésében Szekszárdon látják vendégül a szerzőt. Kiss Tibor Noét lapunk főszerkesztője, Ágoston Zoltán kérdezi majd a Placc Ifjúsági Közösségi Térben.

Két nappal később Pécsett kiállítással és koncerttel egybekötött bemutató következik. December 15-én (csütörtökön) Szegő János, a kötet szerkesztője beszélget a szerzővel a Nappaliban. Az est kiállításmegnyitó is: a szerző által felkért képzőművészek (már meglévő, illetve a felkérésre született) alkotásai lépnek kapcsolatba az Inkognitóval. A kiállítást megnyitja Görföl Balázs kritikus, a Jelenkor szerkesztője. Az alkotók névsora: Balogh Tünde, Biacsics Renáta, Bodor Anikó, Csató Csenge, Győrffy László, Losonczy István, Ódor Bence István, Szurcsik Erika. Utóbbi az est során zenészként is fellép, az általa jegyzett Unknown Child-projekttel, majd Havasréti József és Jankó Mátyás DJ-szettje következik.

(Fotó: Tóth Zsófi)

2016-12-08 10:00:00