Sárvári Irodalmi Tábor

A szerk.

Idén is pályázhatnak a gimnazisták az írótáborba.

 

Az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete, a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata 2016. március 22. – március 25. között Sárvár városában ismét megrendezi a középiskolásokat célzó irodalmi táborát.

 

Pályázni vers-, próza és tanulmány kategóriában lehet. Várjuk minden 14–18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. Egy-egy pályázat maximális terjedelme műfajonként 15 kéziratoldal lehet, számítógéppel – 14 pontos betűnagysággal írva.

A pályázatok beküldhetők

  • e-mailben, csatolt mellékletként (word-dokumentumban vagy pdf-ben), az iroszak@t-online.hu címre. Az e-mail tartalmazza a pályázó nevét, címét, esetleg telefonszámát, valamint iskolájának nevét, címét és e-mail címét is. Fontos: ha valaki két kategóriában pályázik, két külön e-mail-mellékletben küldje el írásait. Egy mellékleten belül is minden írás fölött szerepeljen az író neve!
  • postai úton, egy példányban. A borítékra a feladó kívülről írja rá, hogy melyik kategóriában pályázik (így: „verspályázat”, „prózapályázat” stb.). Aki két kategóriában indul, két külön borítékban küldje írásait. A postán érkező pályázat belső címoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát is, és iskolája nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát. A következő címre várják a pályázatokat: Írók Alapítványa, 1093 Budapest, Lónyay u. 43. fszt. 1.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2016. február 22.

A pályázat nem jeligés. A pályázatok visszaküldését nem vállalják.

 

Az ötven legjobb pályázat szerzői 2016. március 10-ig megkapják meghívójukat az idei sárvári irodalmi táborba, ahol a műhelymunka során neves írókból, költőkből álló zsűri tagjai értékelik a pályaműveket, és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.

A meghívottak számára a sárvári irodalmi tábor díjmentes, szükség esetén útiköltség-térítést biztosítanak részükre.

2016-01-25 16:00:00