Nívódíjat kaphat a Jelenkor

A szerk.

A Made in Pécs magazin 2015-ben nívódíjra jelölte a Jelenkor folyóiratot. Olvasóink egy kattintással akár közönségdíjhoz is juttathatják lapunkat.

A város számos szórakozóhelyén, kávézójában fellelhető lap évről évre megválasztja az adott időszak legjobbjait. A Made in Pécs ezúttal nyolc kategóriában osztja ki a díjat, ezek egyikében (Made in Pécs Nívódíj) a szerkesztőség a Jelenkor folyóiratot is jelölte a győzelemre. A kategóra másik két jelöltje a Janus Egyetemi Színház és az Apolló mozi.

"Az a tény, hogy a folyóirat még ma is létezik, már önmagában hihetetlen. Hihetetlen továbbá az is, hogy a lap szerkesztői, munkatársai mekkora áldozatokat hoznak azért, hogy a Jelenkor 2015-ben is működjön, és mindezt úgy teszik, hogy a megszokott magas minőségből egy jottányit sem engednek" – így jellemezték a Jelenkornál végzett munkát a Made in Pécs szerkesztői.

A három jelölt közül a szerkesztők választják ki a nyertest, azonban a közönség véleménye is számít. A Közönségszavazás oldalon a Jelenkorra leadott szavazatukkal hozzásegíthetik a folyóiratunkat a közönségdíj elnyeréséhez.

2015-12-30 14:50:00