Jelenkoros vacsora irodalommal és zenével

A szerk.

A Jelenkor folyóirat nagyszabású támogatói estet szervez, amelyen olyan pécsi kötődésű szerzők és zenészek lépnek fel, mint Bertók László és Beck Zoltán. A vacsorával egybekötött eseményre a Trafik Étteremben kerül sor.

A Jelenkor támogatói estet szervez Pécsett, a Trafik étteremben január 15-én. A vacsora közben P. Horváth Tamás, utána pedig Turi Tímea, Bertók László és Méhes Károly olvasnak fel műveikből, Bagi Dániel zongorázik. A program második részében Horváth Viktor, Kiss Tibor Noé, Keresztesi József és Köles Ferenc felolvasásait, előadásait hallhatjuk, zárásként pedig a Beckek (Beck Zoli és Beck Laci) zenélnek. A vacsora vendégei között kisorsoljuk az est résztvevőinek dedikált köteteit. Minden vendég ajándékba kap egy példányt a Jelenkor legutóbbi lapszámaiból. A menü: töltött káposzta a Tündérvárosból, a Vylyan Pincészet boraival.

A vacsorával egybekötött teljes programra a jegyek elővételben megvásárolhatók a Jelenkor folyóirat szerkesztőségében. Kérjük, részvételével támogassa a Jelenkor további működését!

Az esemény plakátja:

 

2015-01-09 10:00:00