,,Bársony nesz inog”

A szerk.

Rendhagyó irodalmi esttel várja az irodalomkedvelőket a Pécsi Harmadik Színház. Az estre váltott jegyek a Színház fennmaradását segítik.

 

Április 11-én, a költészet napján rendhagyó műsorral várja a pécsi közönséget a Harmadik Színház. A „Színházmentő akció” keretében, Balogh Robert szervezésében valósul meg a „Bársony nesz inog” című est, melyen kortárs pécsi írók és költők olvasnak fel újabb vagy régebbi szövegeikből, kedvenc szerzőik verseiből, prózáiból. Fellép Ágoston Zoltán, Aknai Péter, Balogh Robert, Csordás Kata, Egressy Zoltán, Kerékgyártó István, Kiss Georgina, Kiss Tibor Noé, Havasréti József, P. Horváth Tamás, Horváth Viktor, Meliorisz Béla, Mohácsi Balázs, Simon Bettina és Tóth Krisztina. Beck Zoli és a Szélkiáltó együttes muzsikusainak jóvoltából zene is felcsendül az esten, valamint slam poetryvel is találkozhatunk: Kövér András (Kövi) és Hetesi Júlia állnak színpadra. A fellépők az est után dedikálják a közönség által hozott köteteket.

A 19 órakor kezdődő estet vezeti, szerkeszti Balogh Robert, közreműködik Bacskó Tünde. A 2500 forintos belépők a Színház honlapján, a Jegy.hu oldalon, illetve hétfőtől csütörtökig 10–14 óra között a Színház pénztárában (Pécs, Hajnóczy u. 41.) válthatók. Jegyfoglalás a pénztár nyitvatartási idejében a 30/336 1560-as számon lehetséges. További részletek a Pécsi Harmadik Színház oldalán és a Facebookon.

 

(Plakát: Balogh Robert)

2023-04-06 18:00:00