Írótábor a Hajdúságban

A szerk.

Július közepén kerül sor a Hajdúböszörményi Írótáborra, amelyre a szervezők július 10-ig várják az irodalomkedvelő fiatalok jelentkezését.

Idén rendezik meg kilencedik alkalommal a Hajdúböszörményi Írótábort, a Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör (KLHIK) szervezésében. A táborra július 14–18. között kerül sor, és a szervezők várják az irodalommal, vers- vagy prózaírással ismerkedő fiatalok jelentkezését.

A különböző szemináriumokat ismert kortárs művészek vezetik, a próza szekcióban Csobánka Zsuzsa Emese, Sopotnik Zoltán és Vörös István dolgozik együtt a pályakezdőkkel, a költészeti szemináriumok Áfra János, Kemény István, Juhász Tibor és Magolcsay-Nagy Gábor irányításával zajlanak. Az íróiskolák mellett kötetbemutatókra és koncertekre is sor kerül. A táborban fellépő írók: Áfra János, Kiss Tibor Noé, Nemes Anna, Vörös István.

A szervezők július 10-ig várják a jelentkezéseket. A tábor díja 30 ezer forint, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, a kollégiumi szállást és az íróiskolákon való részvételt. Az esti koncertek és irodalmi programok minden érdeklődő számára ingyenesek.

A jelentkezési lap a szervezők Facebook-oldaláról tölthető le >>

2020-07-06 14:30:00