Beszélgetés a rajzoló szépírókról

A szerk.

Szeptember 30-án beszélgetés lesz a Névelő növények – rajzoló szépírók című kiállításról a pécsi Művészetek és Irodalom Házában.

Már csak néhány napig tekinthető meg a Művészetek és Irodalom Házában a Névelő növények – rajzoló szépírók című kiállítás. A debreceni Déri Múzeum három hete tartó összművészeti tárlatán negyvennégy magyar író, költő grafikái, rajzai, fotói láthatók többek között olyan alkotóktól, mint Arany János, Babits Mihály, Csáth Géza, Csokonai Vitéz Mihály, Füst Milán, Háy János, Kaffka Margit, Móricz Zsigmond, Ottlik Géza, Pilinszky János, Szabó Lőrinc, Szijj Ferenc, Tandori Dezső, Tar Sándor, Tolnai Ottó, Tóth Krisztina vagy Weöres Sándor.

Szeptember 30-án a kiállítás zárásaként Berta Erzsébet és Bódi Katalin irodalomtörténész, Maksa Gyula médiakutató, Csordás Gábor író, a Jelenkor Kiadó igazgatója és Szoboszlai Lilla muzeológus, a kiállítás egyik kurátora beszélget Lakner Lajos irodalomtörténész vezetésével. A beszélgetést követően mindenki elviheti magával a kedvenc rajzait és fotográfiáit.

 

2013-09-26 14:00:00